Adverteren

Op Website voor Massagetherapeuten kun je je bedrijf laten zien door middel van infotorials, advertenties, of door iets beschikbaar te stellen voor een winactie.

Infotorial:

Een infotorial is een artikel waarin je je bedrijf laat zien door nuttige, interessante informatie te bieden. De nadruk moet liggen op informatieve inhoud, waarbij jouw reclame boodschap onderaan mag staan. Als een artikel interessant is voor je doelgroep om te lezen, is zo’n artikel effectiever dan een advertentie. Als je het moeilijk vindt om te bepalen hoe en waar je over zou kunnen schrijven, neem dan even contact op, dan denken we met je mee. Een infotorial blijft op de website staat, maar zal verder naar beneden gaan in de rubriek, naarmate er meer berichten bij komen.

Prijzen excl. btw

Infotorial tot 2000 woorden € 100.

Advertentie:

Een advertentie is een banner of een blokje, waar je jouw boodschap kunt laten zien.

Er zijn 2 standaard maten voor advertenties/banners: De horizontale banner van 468 x 60 px en een vierkante advertentie van 300 x 300 px.

Je vind hiervan ook voorbeelden van op de pagina’s:

Advertentie horizontaal 468 x 60 pixels in een van de rubrieken onder het kopje Informatie, tussen de artikelen in: € 300 per maand. Je kunt dan kiezen voor 3 verschillende plaatsen tegelijk, willekeurig in de rubrieken of bij een specifiek artikel. Nu tijdelijk met een gratis extra infotorial.

Advertentie vierkant 300 x 300 pixels in een van de rubrieken onder het kopje Informatie, aan de rechterkant van de pagina: € 300 per maand. Je kunt kiezen voor 2 verschillende plaatsen tegelijk. Nu tijdelijk met een gratis extra infotorial.

Advertentie vierkant  300 x 300 pixels op de homepage, aan de rechterkant van de pagina: € 400 per maand. Nu tijdelijk met een gratis extra infotorial.

Stuur ons een mail met je advertentie. Als je advertentie nog gemaakt moet worden, kunnen we je daar mee helpen.

 

Winactie:

Regelmatig staan er winacties op de website. Als jij iets moois te bieden hebt voor een winactie, laat het ons weten. Stuur ons de foto van je product met een beschrijving er bij.

 

Voorwaarden adverteren:

De infotorial of advertentie wordt gecontroleerd en indien nodig geweigerd of aangepast. Tot beide partijen tevreden zijn over de inhoud wordt de advertentie niet geplaatst. Infotorials dienen een meer informatieve dan commerciële inhoud te hebben.

Nadat de betaling voor de infotorial/advertentie verwerkt is en de advertentie goed is aangeleverd, zal de infotorial/advertentie zo spoedig mogelijk op de site geplaatst worden.

Een infotorial zal in de daarvoor bestemde rubriek geplaatst worden en blijft op de site staan. De locatie van een advertentie is afhankelijk van de beschikbare plaatsen en blijft 1 maand op de website staan.

Neem contact met ons op als je interesse hebt in welke vorm van adverteren dan ook: adverteren@websitevoormassagetherapeuten.nl