Even voorstellen… Marjon Hornung!

nov 27, 2019

Marjon is klassiek homeopaat en orthomoleculair therapeut en schrijft blogs voor jullie over o.a. leefstijl.

Marjons missie is om vrouwen, moeders, meer bewustzijn te geven wat ze nu zelf kunnen doen voor een gezonder leven. Waarom moeders? Omdat een moeder de spil is van het gezin en ze zo ontzettend krachtig is wanneer het om haar kinderen gaat. Heel veel vrouwen weten niet hoe ze de gezondheid van hun kinderen in eigen hand kunnen hebben, door het toevoegen of juist weglaten van bepaalde (voedings)stoffen uit het dieet en uit de omgeving. Maar omdat ze het beste willen voor hun kinderen staan ze open om het te proberen. Door hun inzet zien ze zo veel verbetering bij hun kinderen. Medicatie kan meestal afgebouwd worden of zelfs helemaal gestopt worden. En dat inspireert weer andere moeders om hetzelfde te gaan doen.

We mogen met elkaar weer terug naar een natuurlijke leefstijl, waarop we weer mogen gaan vertrouwen op ons eigen zelfherstellend vermogen. Dus zelf ons eten koken van verse groente, fruit als tussendoortje en medicatie echt pas in een levensbedreigende situatie toepassen. Natuurlijke middelen en geneeswijzen kunnen zo veel betekenen, zonder dat we daar schade door oplopen. Marjon wil moeders uitnodigen hierin voorop te gaan lopen en de macht over zichzelf en hun gezinnen weer terug te nemen.

Marjon biedt ze hier begeleiding in, door middel van homeopathische consulten wanneer er gezondheidsklachten zijn, vaak in combinatie met orthomoleculaire therapie. Maar ook voor alleen leefstijl adviezen kunnen ze bij haar terecht voor consulten.

Daarnaast biedt Marjon ook thema dagen aan, bijvoorbeeld korte homeopathische eerste hulp workshops of bewust opvoed dagen, voor vaccin bewuste moeders.

De praktijk kun je vinden in Noordwijk ZH, maar er is ook de mogelijkheid om consulten via Skype af te spreken, mocht de reistijd een probleem zijn. Meer informatie over de praktijk en over Marjon kun je vinden op https://praktijkhornung.nl/

Advertentie