Hoe werkt het?

Deze website is speciaal voor masseurs en massagetherapeuten.

Rechts bovenin kun je inloggen of jezelf gratis registreren. Via deze plek kun je ook berichten plaatsen op het forum en evenementen plaatsen. Berichten die niet passend zijn op deze website kunnen worden verwijderd.

Onder de menuknop Informatie vind je artikelen over diverse onderwerpen, interviews met mensen uit de massagebranche, winacties en gratis e-books.

In de Shop hebben we wat producten verzameld die veel door masseurs en massagetherapeuten gebruikt worden. Via de links ben je direct in de winkel en kun je bestellen.

Het Forum met vraag en aanbod gedeelte is om contact te leggen met collega-therapeuten, je kennis te delen, vragen te stellen, een tweedehands product te koop aanbieden of zoeken.

Er zijn overzichten van therapeuten, opleiders, massages, evenementen en relevante leveranciers.

Een basisvermelding in het overzicht met naam, adres en woonplaats is gratis. Als je nog niet in een van de overzichten staat, mag je je onderaan deze pagina aanmelden. Je gegevens worden gecheckt en indien geschikt bevonden, op de website geplaatst. Het kan dus kloppen als het even duurt voordat je gegevens zichtbaar zijn.

Als je graag een uitgebreide vermelding wilt, met telefoonnummer, e-mail, website en een stukje tekst, dan kan dat voor € 25 ex btw per jaar. Een tweede vermelding, als je bijv. therapeut en opleider bent, kost niets extra.

Kijk voor meer informatie op de pagina Meld je aan.

De vermeldingen staan in het overzicht op volgorde van plaatsing.

Wat wordt niet geplaatst?

-Salons en praktijken die zich richten op erotiek en sensuele massages.

-Schoonheidssalons.

-Distributeurs van MLM producten. Het aantal onafhankelijke distributeurs van diverse producten is zo groot, dat er al snel geen overzicht meer zal zijn in de lijst van webshops en andere bedrijven.

-Bedrijven die te weinig gerelateerd zijn aan de massagebranche, tenzij zij een waardevolle bijdrage geleverd hebben als blogger of als sponsor voor een winactie.

Veel praktijken en bedrijven bevinden zich met hun aanbod in een grijs gebied, het wordt per aanmelding bekeken.

We willen graag dat je ons mailt als:

-Je vragen hebt.

-Je een vermelding in een overzicht gezien hebt die er volgens jou niet (meer) in hoort.

-Als je een foutje ontdekt op de website.

-Als je andere opmerkingen of suggesties hebt.

info@websitevoormassagetherapeuten.nl