Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

4-Daagse Cursus Edelsteenmassage

2 november 2019 | 10:00 tot 23 november 2019 | 16:30

€425,00

Edelsteenmassage is een relatief nieuwe stroming binnen de massagetechnieken. In veel oude culturen was het duidelijk en vanzelf-sprekend om met edelstenen te werken. De kracht van edelstenen werd gebruikt om genezing, herstel of bescherming te vragen.

Voor ons is het niet alledaags om hiermee bezig te zijn. We hebben ons gericht op andere zaken tijdens onze evolutie. Nu zijn we niet meer gewend om de krachten van de natuur te accepteren omdat we proberen veel dingen naar onze hand zetten. Als je eenmaal edelstenen in je hand hebt gehouden en gevoeld wat ze met je kunnen doen, is het niet meer vreemd om te horen dat een steen leeft. Waarnemen is een eigenschap die het werken met edelstenen je leert. Edelstenen hebben een eeuwenlang groeiproces achter de rug en bevatten veel opgeslagen informatie.

Een edelsteenmassage werkt ontspannend en opladend. Stress verdwijnt en je krijgt meer energie.

Door de edelsteenmassage te combineren met aromatherapie geeft dit een extra dimensie aan het werkzame effect. Tijdens een aromatherapeutische edelsteen massage vindt er een energie uitwisseling plaats tussen de edelsteen, de etherische olie en de mens. Deze massage werkt diep door op fysiek, psychisch, energetisch en spiritueel niveau. Lichaam, geest en ziel worden in harmonie gebracht.

Tijdens deze cursus doe je alle kennis op die nodig is om een complete aroma-therapeutische edelsteenmasage te geven. Je krijgt uit-leg en informatie over 16 verschillende edelstenen (Albast, Amethist, Aventurijn (groen), Bergkristal, Calciet (oranje), Carneool, Fluoriet, Hematiet, Jaspis (rood), Magnesiet, Rozekwarts, Seleniet, Serpentijn/Chinese Jade, Sneeuwvlok Obsidiaan, Unakiet/Epidoot en Ver-steend Koraal), aromatherapie, chakra’s, het reinigen en opladen van de edelstenen, contra-indicaties, sfeer, opbouw van een behande-ling etc.

Gewenste vooropleiding:
(Basis)Cursus ontspanningsmassage, Klassieke massage, Sportmassage, Diploma Schoonheidsverzorging of gelijkwaardig.

Groepscursus: Deze wordt gegeven verdeelt over 4 zaterdagen en wordt afgesloten met een certificaat. De cursusdagen duren van 10.00 tot ca. 16.30 uur.

 

Gegevens

Begin:
2 november 2019 | 10:00
Einde:
23 november 2019 | 16:30
Kosten:
€425,00
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.bodyandspiritopleidingen.nl/massage-cursussen/edelsteenmassage/

Locatie

Body & Spirit opleidingen
Kerklaan 3
Zwammerdam, Zuid-Holland 24571 AK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-38380876
Website:
http://www.bodyandspiritopleidingen.nl

Organisator

Body & Spirit opleidingen
Telefoon:
06-38380876
E-mail:
info@bodyandspiritopleidingen.nl
Website:
www.bodyandspiritopleidingen.nl