Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus Chakratherapie basis 7 avonden

2 september | 19:30 tot 4 november | 22:30

€265

Een goede doorstroming van de levensenergie leidt tot lichamelijke en geestelijke harmonie en persoonlijke groei. Maar veel te vaak hebben mensen last van blokkades in hun chakra’s. Deze cursus chakratherapie is praktisch van opzet en wordt gegeven in kleine groepjes. Je leert de filosofie en achtergronden van chakratherapie en je leert om zelf te voelen hoe bepaalde emoties of gebeurtenissen in je dagelijkse leven zich als energieën op specifieke plekken in je lichaam mobiliseren en mogelijk blokkades veroorzaken. Kortom, je leert om de chakra’s zelf te voelen. Je maakt kennis met de zeven hoofdchakra’s en hun kenmerken: locatie, kleur en de emoties en behoeften waarmee ze verbonden zijn. Je leert hoe je de chakra’s positief kunt beïnvloeden en hoe je chakratherapie in de praktijk kunt toepassen.

De cursus chakratherapie is een verrijking voor iedereen die vanuit een holistische visie denkt. Behalve dat deze cursus chakratherapie een ideale bijscholing is voor iedereen die werkzaam is binnen de wellnessbranche, is de cursus ook toegankelijk voor iedereen die voor het eerst wil kennismaken met de chakra’s.

Na afloop van de cursus chakratherapie ontvang je een certificaat. Heb je interesse om echt alles over chakra’s te weten en met je kennis en kunde anderen te helpen? Volg dan de complete opleiding tot Chakratherapeut.

Avondreeks – 7 avonden van 19.30u tot 22.30u

02/09, 09/09, 30/09, 07/10, 14/10, 21/10 & 04/11 2019

Gegevens

Begin:
2 september | 19:30
Einde:
4 november | 22:30
Kosten:
€265
Website:
https://www.wellnessacademie.com/cursus-chakratherapie/

Locatie

Wellness Academie Hasselt
Heidestraat 6-B
Hasselt, 3500 België
Website:
https://www.wellnessacademie.com

Organisator

Wellness Academie
Website:
www.wellnessacademie.com