Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur

12 september 2019 | 08:00 tot 30 juni 2020 | 17:00

Horizon Massage Opleidingen biedt de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur  aan in een modulair onderwijsvorm. Als je van je passie je beroep wilt maken is het verstandig om een geaccrediteerde en professionele opleiding te volgen, zodat je voldoende vakkennis bezit om verantwoord aan de slag te gaan.

 

Aan de basis van deze mooie professie sta jij, als aankomend masseur. We onderscheiden ons door je te leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Om dat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”. Persoonlijke ontwikkeling  loopt daarom als een rode draad door de opleiding Holistisch Energetisch Masseur heen.

Massage is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage)kennis en persoonlijk bewustzijn.

 

De opleiding Holistisch Energetisch Masseur bevat , naast een module Klassieke Massage, een aantal  energetische massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage.

In het dagelijks leven spiegelen we elkaar continu, dus ook jij en je cliënt. Hoe kun je daar mee om gaan? Hoe herken je wat er gebeurd? En hoe kun je je cliënt begeleiden (coachen) op de tafel, met andere woorden, hoe kun je coachend masseren?

Door dit in alle lessen te integreren helpen we jou om een unieke energetisch masseur te worden.

We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

 

Wanneer je de Jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur hebt gevolgt, heb je voldoende massage- en zelfkennis om als Holistisch Energetisch Masseur an de slag te gaan.

Daarnaast is het mogelijk om door te stromen in het tweede jaar van de opleidingen Energetisch Massage Therapeut  of Energetisch Kindermassage Therapeut(HBO) bij Horizon Massageopleidingen.

Je bent van ❤️ welkom!

Gegevens

Begin:
12 september 2019 | 08:00
Einde:
30 juni | 17:00
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/opleiding-holistisch-energetisch-masseur/

Locatie

Horizon Massageopleidingen
De Bloemenddaal 10
Engelen ('s-Hertogenbosch), 5221 EC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-40266698
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/

Organisator

Horizon Massage Opleidingen
Website:
www.horizon-massageopleiding.nl