Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie (14 maanden)

7 september 2019 | 10:00 tot 31 oktober 2020 | 16:00

Op zaterdag 7 september 2019 start bij Horizon Massageopleidingen de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie (14 maanden).
Deze opleiding is geaccrediteerd door de KTNO, BATC en NVST.
De opleiding Lichaamsgericht coachen bevat een zevental van modules, waarin er, behalve voor de chakra’s en hun betekenis, ook ruimschoots aandacht is voor gesprekstechnieken, anamnestische vaardigheden en een tal van ondersteunende technieken qua lichaamswerk.
Specifiek behandelen we massagetechnieken, rebalancingtechnieken en lichaamswerk en lichaamsbewustzijn. Een unieke combinatie van deze vormen van lichaamswerk. Het zelf ervaren en leren begeleiden loopt door alle modules heen.
Alle trainingen/opleidingen bij Horizon Massageopleidingen kenmerken zich door de holistische visie; lichaam en geest zijn één. Maar ook de verschillende aspecten zoals emotie, gedachten, spiritualiteit en gedrag horen hierbij. Al deze niveaus zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.
Al deze niveaus vinden we terug in de menselijke ontwikkeling die wordt weergegeven door de chakra’s. De chakra’s symboliseren zeven bewustzijnslagen die één voor één in elk van ons tot ontwikkeling komen. Door de chakra’s te begrijpen kunnen we ook verstoringen en disbalansen in onze ontwikkeling gaan herkennen en plaatsen. Wanneer we begrijpen op welk bewustzijnsniveau een blokkade zich bevindt, kan dat de coach een onmisbaar handvat geven in zijn werk.
Het doel van lichaamsgericht coachen is bewustwording en dat gebeurt vooral op voel niveau. Het lichaamswerk is hierbij het middel; door aanraking en/of lichaamswerk kun je makkelijker in contact met het voelen van je lichaam komen. Het lichaam is de spiegel van wat je denkt, voelt, bent. Een spiegel van eigen patronen en reacties. Ons lichaam is in feite een schatkist vol met eigen wijsheden en waarheden en onze onverdeelde aandacht is de sleutel om hier contact mee te maken.
Wil je meer weten of heb je nog vragen?
Neem gerust contact met ons op.
Je bent van ❤️ welkom!

Gegevens

Begin:
7 september 2019 | 10:00
Einde:
31 oktober | 16:00
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/lichaamsgericht-coachen-volgens-chakra-filosofie/

Locatie

Horizon Massageopleidingen
De Bloemenddaal 10
Engelen ('s-Hertogenbosch), 5221 EC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-40266698
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/

Organisator

Horizon Massage Opleidingen
Website:
www.horizon-massageopleiding.nl