Word jij ook lid van de Website voor Massagetherapeuten?

Op deze website wordt steeds nieuwe informatie geplaatst om jou te ondersteunen bij het uitoefenen van je vak, je persoonlijk te ontwikkelen en je praktijk te runnen.

Je vindt er overzichten van:

 • Massages
 • Therapeuten
 • Opleiders
 • Leveranciers
 • Evenementen

Een basisvermelding (naam, adres, plaats) in de overzichten Therapeuten, Opleiders en Leveranciers is gratis.

Je kunt artikelen lezen in allerlei rubrieken, o.a. bedrijfsvoering, producten, behandelingen, interviews met inspirerende therapeuten en opleiders en nog veel meer. Het is de bedoeling dat de informatie op de website je helpt bij het runnen van je praktijk en het is ook nog eens heel leuk om inspiratie te krijgen van anderen in jouw vakgebied.

Veel artikelen zijn voor iedereen te lezen, maar wil je echt helemaal op de  hoogte blijven en alles lezen, word dan snel lid van onze website! Dan krijg je een login waarmee je op het forum kunt reageren en toegang hebt tot alles op deze website.

Nog even de voordelen op een rijtje om lid te worden:

 1. Je hebt als lid toegang tot alle artikelen op de website. Nuttige vakinformatie, maar ook interviews en persoonlijke verhalen over therapeuten en interessante ondernemers.
 2. Je kunt contact leggen met je collega-therapeuten op het forum. Je kunt advies vragen of anderen helpen met jouw kennis en ervaring.
 3. Er zijn regelmatig leuke winacties en kortingsacties speciaal voor leden.
 4. Je mag je vermelding uitbreiden met e-mail, website, foto/logo en tekst. Je laat daarmee meer van jezelf zien. Ook consumenten zullen deze website gaan vinden, een mooie kans dus om jezelf te promoten.
 5. Plaats zelf je workshop of cursus in het evenementen overzicht.
 6. € 1,- van je lidmaatschapsbijdrage wordt gedoneerd aan een goed doel. Leden kunnen hier over mee stemmen.

 

Wat kost het om lid te zijn?

Wij vragen een bijdrage van € 25,- (excl.btw) per jaar.

Wil je jezelf op meerdere overzichten laten vermelden omdat je bijvoorbeeld naast therapeut ook opleider bent? Dat mag en dat kost niets extra!

Je koopt het lidmaatschap voor 1 jaar. Voordat je lidmaatschap afloopt krijg je daar bericht over en kun je er voor kiezen om het weer opnieuw te kopen voor een jaar.

Het lidmaatschap loopt vanzelf af als je niets doet, opzeggen is dus niet nodig.

25,00 Excl. btwIn winkelmand