Wil jij optimaal gebruik maken van Website voor Massagetherapeuten?

Op deze website wordt steeds nieuwe informatie geplaatst om jou te ondersteunen bij het uitoefenen van je vak, je persoonlijk te ontwikkelen en je praktijk te runnen.

Je vindt er overzichten van:

  • Massages
  • Therapeuten
  • Opleiders
  • Leveranciers
  • Evenementen

Een basisvermelding (naam, adres, plaats) in de overzichten Therapeuten, Opleiders en Leveranciers is gratis. Ga dan naar: https://websitevoormassagetherapeuten.nl/hoe-werkt-het/  om het formulier in te vullen.

Je kunt artikelen lezen in allerlei rubrieken, o.a. bedrijfsvoering, producten, behandelingen, interviews met inspirerende therapeuten en opleiders en nog veel meer. Het is de bedoeling dat de informatie op de website je helpt bij het runnen van je praktijk en het is ook nog eens heel leuk om inspiratie te krijgen van anderen in jouw vakgebied.

Rechts bovenaan de website kun je inloggen of registreren. Je hoeft je maar een keer te registreren en dan krijg je een inlog. Daarmee kun je op het forum meedoen en evenementen plaatsen.

 

De voordelen van Website voor Massagetherapeuten:

  1. Je hebt toegang tot allerlei leuke artikelen op de website. Nuttige vakinformatie, maar ook interviews en persoonlijke verhalen over therapeuten en interessante ondernemers.
  2. Je kunt contact leggen met je collega-therapeuten op het forum. Je kunt advies vragen of anderen helpen met jouw kennis en ervaring.
  3. Er zijn regelmatig leuke winacties.
  4. Je mag je vermelding uitbreiden met e-mail, website, foto/logo en tekst. Je laat daarmee meer van jezelf zien. Ook consumenten zullen deze website gaan vinden, een mooie kans dus om jezelf te promoten.
  5. Plaats zelf je workshop of cursus in het evenementen overzicht.

 

Wat kost een uitgebreide vermelding?

Wij vragen een bijdrage van € 25,- (excl.btw) per jaar.

Wil je jezelf op meerdere overzichten laten vermelden omdat je bijvoorbeeld naast therapeut ook opleider bent? Dat mag en dat kost niets extra!

Je vermelding blijft een jaar staan. Daarna gaat deze automatisch weer naar een basisvermelding. Je hoeft dus niets te annuleren of op te zeggen. Je kunt er zelf voor kiezen om weer te verlengen voor een jaar.

25,00 Excl. btwIn winkelmand