Over ons

Waarom een website voor massagetherapeuten?

Net als velen van jullie heb ik jaren geleden de stap genomen om een eigen praktijk te beginnen. Ik wilde voldoening uit mijn werk halen, voor mezelf werken en iets betekenen voor andere mensen. Ik wist niet goed wat ik allemaal moest regelen, ik ben gewoon boven op mijn zolderkamertje begonnen toen ik de opleiding Sportmassage afgerond had.

Masseren was geen probleem, dat kon ik wel aardig (voor een beginner). Maar marketing, administratie, belastingen….pff. Niet mijn favoriete bezigheden. En niemand in mijn omgeving kon me precies vertellen hoe ik dat moest aanpakken. Ja, als je maar betaalt. Een boekhouder, of ondernemerscoach. Maar daar had ik geen geld voor in het begin. Als ik daar nog aan denk… Wat als ik je vertel dat ik in mijn eerste jaar gewoon btw heb teruggevraagd terwijl ik daar helemaal geen recht op had? Hahaha, gelukkig had ik na dat jaar een boekhouder gevonden die het snel rechtzette. Vanaf die tijd heb ik niet meer bezuinigd op een boekhouder.

Het werken aan huis vond ik heerlijk. Ik verhuisde wel vrij snel naar een verdieping lager, naar een mooie kamer die ik er speciaal voor kon inrichten. Dat ik geen collega’s had vond ik niet erg, ik werk graag alleen. Maar wat ik vaak miste was even overleggen, even horen hoe iemand anders het nou aanpakt. Gelukkig kwam ik wel in contact met collega-therapeuten in de opleidingen die ik volgde. Maar toch…De eerste keer dat ik bijvoorbeeld een niet nagekomen afspraak in rekening bracht op een niet zo’n handige manier…tja, die klant was wel een beetje boos. Leermoment. En dat mijn eerste mannelijke klant zou vragen om een happy end!? Ja, echt gebeurd! Hoe ga je daar nu weer mee om?

Op Facebook kun je natuurlijk wel collega’s naar hun ervaringen vragen. Ik vind het zelf alleen niet zo overzichtelijk, zeker niet als je informatie over een bepaald onderwerp zoekt.

Je bent als therapeut en ondernemer al druk genoeg. Ik weet zelf hoe het is om gezin en werk én studie te moeten combineren. Zelf alles moeten uitvinden en alles op internet op te moeten zoeken kan tijdrovend en vermoeiend zijn. Ik hoop dat deze website jou helpt om de informatie te vinden die je nodig hebt om te ontwikkelen. Verder vind ik dat we elkaar als ondernemers moeten motiveren. De lef die je hebt en de verantwoordelijkheid die je neemt door te ondernemen, dat is toch super inspirerend? Jij kunt anderen helpen met jouw kennis en jij kunt weer leren van anderen.

Ik werk met een leuk team van webdesigners, bloggers en andere enthousiaste mensen die mij helpen waar dat nodig is.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen als je suggesties hebt voor deze site.

 

Website voor Massagetherapeuten is onderdeel van Website voor…Producties.

Ben je (of ken je) een kapper, schoonheidsspecialiste, coach, lichtwerker, homeopaat of welke beroepsgroep dan ook en zou je ook wel zo’n platform willen beheren? Maar dan zonder financiële risico’s die het ondernemerschap vaak met zich mee brengt?

De voordelen:

-Je bent niet meer alleen afhankelijk van het inkomen van de diensten die je nu aanbiedt.

-Je kunt het naast je huidige werk opbouwen.

-Je creëert een inkomen dat je zekerheid biedt op het moment dat je fysiek minder kunt werken.

-Je kunt met het beheren van een website volledig je eigen tijd indelen.

-Als je vrij bent of op vakantie loopt je inkomen gewoon door.

Je kunt nu laagdrempelig instappen. Niet zelf het wiel uitvinden, heerijk toch? De Website voor Massagetherapeuten is een voorbeeld van hoe jouw website er uit kan zien. De basis is er al, nu hoef jij alleen nog jouw input er aan te gaan geven. Je wordt daarbij natuurlijk altijd ondersteund door een team van specialisten.

Je verdiensten uit de website zullen op basis van een hoge commissie zijn en de opstartkosten niet te vergelijken met als je zo’n project helemaal zelf zou moeten opstarten. Geen financiële risico’s dus.

Ben je geïnteresseerd?

Mail naar sigrid@websitevoormassagetherapeuten.nl